Sponsorer

Vi har været så heldige, at der er både privatpersoner og firmaer, som har valgt at sponsorere de penge, der har været afgørende for vores køb af de kostumer og rekvisitter, der skal til for at gøre stykket godt. Vi er meget taknemmelige for deres uundværlige hjælp.

Ud over vores sponsorer er vi uendeligt taknemmelige til Øster Farimagsgades Skole, der både har ladet os låne deres sal til opførsel og øvning, musiklokale og instrumenter, et ægte skelet, udstoppede fugle, borde & stole og meget mere!

Erland er Carolines morfar. Så snart han hørte om vores idé, valgte han at hjælpe os lidt på vej med et bidrag. Mange taknemmelige tanker til ham.

McVerdi er en ny tøjforretning på Østerbrogade, der designer og producerer kvalitetstøj til kvinder. Vi sætter stor pris på deres støtte.

Lydfirmaet Freezone, som blandt andet har lavet lyd til film og reklamer, har været så venlige at sponsorere os. Vi er meget glade for deres bidrag. 

Biologic Media er et grafisk firma. De har også været så venlige i samarbejde med Freezone at sponsorere os, hvilket vi sætter stor pris på.