Holdet bag "De Andre"

Forfatter

Helena Zander Wodschow

Helena er 15 år og går i 1.g på Aurehøj Gymnasium. I "De Andre" er hun manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller med rollen som den skøre fortæller, der danser rundt på scenen iklædt sindssyge masker og vilde kostumer med et vejskilt under armen og taler i rimende gåder, hun selv har skrevet. 

Forfatter

Minna Højholt

Minna er 15 år og går i 1.g på Christianshavn Gymnasium. I "De Andre" fungerer hun som manuskriptforfatter, sangskriver, instruktør, skuespiller og sanger med rollen som heltens lillesøster, der er bange for alting, især krigen, men som udvikler sig til at blive krigerisk rasende og desperat i sin kamp for at få hævn over smerten, krigen har påført hende. 

Skuespiller

Katinka Rohard Hansen

Katinka er 16 år og går i 1.g på Sankt Annæ Gymnasium. Hun er skuespiller og sanger i "De Andre" som den meget atypiske og ulykkeligt forelskede general, der hader sin titel og hvis karakter og holdninger i hans sorg tager en meget drastisk drejning.

Skuespiller

Marie van Deurs Jensen

Marie er 16 år og går i 10. klasse på Kildevældsskolen. I "De Andre" fungerer hun primært som sanger, men spiller også en af de yngre menige, der ikke rigtigt har forstået, hvad krigen egentlig indebærer - endnu. Derudover optræder hun som et karikeret billede, taget ud fra en af de andre soldaters hoved, af, hvordan kommandørerne lægger strategier om liv og død.

Skuespiller

Mathilde Lieberkind

Mathilde er 15 år og går i 9.klasse på Langelinjeskolen. I "De Andre" er hun skuespiller med rollen som den hårde, erfarne soldat der mener, vold er den eneste løsning - men som har sine hemmeligheder og måske er mere følsom end man tror. Han har sit eget verdensbillede, hvor han har brug for at have en fjende - men hvem fjenden ifølge ham er, kan ændre sig gennem tiden. 

Skuespiller

Téo Lepetit

Téo er 15 år og går i 9.klasse på Langelinjeskolen. I "De Andre" er han en af vores eneste mandlige skuespillere og har rollen som den udspekulerede, kloge sergent, der bag sin magt og sin uniform gemmer hemmeligheder, der kunne koste ham livet.

Forfatter

Marie Rosenberg

Marie er 16 år og går på produktionsskolen K.U.B.A. I "De Andre" fungerer hun som manuskriptforfatter, sangskriver, instruktør og skuespiller. Hun spiller rollen som pacifisten i hæren, hvis frustrationer og had til krigen bliver til et vanvid, der kan ende med at få stor betydning for hele delingen. 

Skuespiller

Freia Ørum-Hansen

Freia er 15 år og går i 9. klasse på Skolen På La Cour Vej. I "De Andre" er hun skuespiller og sanger med rollen som den bange soldat, der giver fjenden "de andre" skylden for alt det onde, der sker, og dermed udvikler et større og større, og dybere og dybere had til fjenden, indtil hun til sidst er så besat af tanken om hævn, at hun glemmer alt andet. 

Skuespiller

Klara Møller-Jørgensen

Klara er 16 år og går i 1.g på Gammel Hellerup Gymnasium. I "De Andre" er hun primært sanger, men har også en mindre rolle som en af de yngre menige, der ikke rigtigt har forstået, hvad krigen egentlig indebærer - endnu.

 

Skuespiller

Matilde Johansen

Matilde er 16 år og går på Falkonærgården Gymnasium. Hun fungerer som skuespiller og sanger i "De Andre" med rollen som den klassiske helt, der kæmper for "godheden" mod "ondskaben" (og mener, alle andre bør gøre ligeså), og som prædiker til de andre om ansvar og styrke, giver de svage mod og tryghed, og som er parat til at ofre sit liv for fædrelandet og sine kære. 

Skuespiller

Sebastian Reuter Running Hall

Sebastian er 16 år og går i 1.g på Gefion Gymnasium. Han er i "De Andre" en af vores eneste mandlige skuespillere, og den eneste overhovedet, der ikke har nogle replikker. Han spiller nemlig den stumme, lemlæstede soldat, der med alle sine ar fungerer som skræmmebillede for de andre soldater, men som måske i virkeligheden er den af soldaterne, der klarer sig bedst.

Tekniker

Daniel Christensen

Daniel er 18 år og går i 1.g på Christianshavns Gymnasium. I "De Andre" er han vores lys- og lydmand.