Forestillinger

Fredag d. 14/3 kl. 20:00

Lørdag d. 15/3 kl. 20:00

Søndag d. 16/3 kl. 20:00

Mandag d. 17/3 kl. 20:00

Tirsdag d. 18/3 kl. 20:00

Onsdag d. 19/3 kl. 20:00

Torsdag d. 20/3 kl. 20:00

Fredag d. 21/3 kl. 20:00

Lørdag d. 22/3 kl. 15:00

Lørdag d. 22/3 kl. 20:00

Velkommen til byen

Velkommen til byen, hvor vi ved, hvem du er. Velkommen til det sted, hvor der ikke er noget at være bange for, for her skal vi nok fortælle dig, hvem du er, og så får du en kasse og en maske og en dom, så alle andre også ved det.
Velkommen til byen, der aldrig er i tvivl. Se dig omkring. Se på vores navnløse mennesker, se på de smukke masker, de bærer. Se på kasserne, de sidder i, men gå ikke for tæt på. Lyt ikke til Den Vanvittige. Tro ikke på Løgneren. Stol ikke på Egoisten. Gå forbi dem, og lad dig ikke skræmme af de maskeløse skygger der kryber omkring i mørket og synger deres klagesang. Se ikke for dybt ind i byens gyder, tænk ikke for meget over de små ord, du siger og hører. Hold godt fast i din maske. Sørg for, du aldrig bliver i tvivl. 
Eller tag masken af. Brænd den. Kæmp imod den og se, hvad dét vil gøre ved dig. Og når så enten kassen eller kampen mod kassen har nedbrudt dig, så kig ind i spejlet med dine øjne, og prøv, om du kan definere dig selv. Eller om du i virkeligheden har brug for at vi gør det.

Velkommen til byen, hvor 8 selvstændige unge bruger teatret til at udforske og udfordre de mange aspekter ved et af hverdagens mindre diskuterede emner; identitet. Velkommen til byen, hvor vi afprøver grænserne for intimteater, og hvor du ikke får lov at læne dig tilbage og se passivt til. Hvor alle identitetsbegreberne er konkretiserede, og hvor vi med mystiske og dramatiske indtryk af skuespil, sang og dans, belyser kompleksiteten ved det at være.
Velkommen til byen, hvor vores navnløse karakterer fortæller historien om både at blive fanget i en arketype, og at blive tabt på gulvet fordi man ikke har en – historien, vi måske alle ser hver dag, men som aldrig blev fortalt.

Velkommen til Navnløse